Werkzoekende?

Gemotiveerd en bereid je handen uit de mouwen te steken? Vind bij ons een baan!

website templates free download
Inschrijven bij IBAPenschedeBV Uitzendorganisatie

Inschrijven?

Wil je bij ons werken? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen of direct naar ons te bellen of te mailen. Wij zullen je dan zo goed mogelijk informeren over de mogelijkheden van onze uitzendorganisatie. We laten je direct weten of we werk hebben en wat er voor nodig is om daarvoor in aanmerking te komen. Na het eerste contact zal er een intake gesprek volgen, waarin we de wensen en mogelijkheden op elkaar af kunnen stemmen.

Intakegesprek
In het intakegesprek leggen we kort uit wat wij als uitzendorganisatie doen en zullen wij jou vragen beantwoorden. Ook zullen wij zelf enkele dingen van jou willen weten, zoals je motivatie om te solliciteren. Verder zullen wij bij het eerste telefoongesprek naar enkele praktische zaken vragen, zoals:
- persoonsgegevens
- werkinteresse
- bekwaamheden
- relevante werkervaring
- opleiding
- taalvaardigheid
- per wanneer je beschikbaar bent en voor hoe lang
Daarnaast zullen we je ook vragen een aantal zaken te regelen, zodat je snel aan het werk kunt. Daarbij gaat het om:
- het openen van een bankrekening, indien je die nog niet hebt 
- het aanvragen van een BSN nummer

Uitgezonden worden
Is er een baan voor jou gevonden? Gefeliciteerd! Als dit al niet direct uit het intakegesprek is gebleken zorgen wij er meteen voor dat je hier van op de hoogte wordt gesteld. We zullen je bellen met de relevante informatie. We vertellen je wat de begindatum is, hoe lang je zult gaan werken en wanneer je waar verwacht wordt. Ook krijg je te horen wat het salaris zal zijn en welke rechten en plichten er voor jou gelden (CAO), waar je gaat wonen en hoe het vervoer naar je werk verzorgd zal worden.

Wij bieden werk op wisselende uitzendbasis. Vaak voor een afgebakende periode, voor een voltijd werkdag met een goed salaris. Om onze opdrachtgevers tevreden te houden verwachten wij van al onze medewerkers stiptheid, ijver en motivatie. 

Lees alles over onze werkwijze, certificering, CAO, enz.